Update: quarantaine

02-08-2020
Update: quarantaine Update 3 (quarantaine):

Tijdens de quarantaine, deze afgelopen twee weken, heeft Laetitia goed kunnen bijkomen van de lange en zware reis.

Het huis waar we verblijven bevalt goed en ze heeft ze haar eigen relaxfautauil, waarin ze fijn kan liggen en enigzins kan ontspannen. Daar heeft ze dus ook heel veel tijd in doorgebracht en heeft ze vanuit die stoel de afgelopen twee weken Netflix tot haar favoriete zender heeft gemaakt.

Het uitzicht vanuit het huis is ook heel mooi en rustgevend en hebben we al meerdere dieren gespot. Tijdens een ontbijt renden er herten voorbij, hebben we een hagedis rondom het huis gespot en zien we dagelijks veel konijntjes en vlinders.

De tweede week was qua temperatuur voor Laetitia wel pittig, omdat de airco het begaf en het was gemiddeld 31 graden en de luchtvochtigheid is hier anders dan in NL (en ook temperaturen hebben effect op haar CRPS). Het enige plekje verkoeling in het huis, was onder de ventilator in de slaapkamer en daar lag ze dan ook regelmatig onder. Gelukkig is de airco nu gerepareerd.

Maar de reden waarom we hier zijn is natuurlijk de behandeling en die komt steeds dichterbij. Laetitia telde de dagen dan ook vol spanning af naar de start van de behandeling en zijn deze gelukkig vrij snel voorbij gegaan!
Een update over de start van de behandeling volgt snel....

Donaties zijn nog steeds nodig, want we hebben helaas nog niet het volledige bedrag. Daarnaast zal de stichting zich voortzetten en zich ook voor andere kinderen met CRPS gaan inzetten.
Dus alle donaties zijn meer dan welkom om niet alleen Laetitia, maar ook andere kinderen te kunnen helpen.

Terug naar blog