Vierde behandelweek

30-08-2020
Vierde behandelweek Update vierde behandelweek:
 
Dit was alweer de vierde behandelweek voor Laetitia en de week begon goed. Na een zware afronding van vorige week met een NMR-behandeling, waarbij haar pijn omhoog schoot naar een 9,5, is in het begin van deze week haar pijn terug gezakt naar ongeveer een 8,5. Helaas was dat maar voor even, want na haar NMR-sessie aan het eind van de dag schoot het weer omhoog richting een 9,5.

Wel heeft ze bij haar NMR-sessie een mooi resultaat behaald. Terwijl het apparaat op één van haar pijnlijkste hotspots was aangesloten (bovenop haar wreef en op haar achillespees), is ze omhoog gegaan naar de 30! Daardoor gaat het nu ietsje beter om haar enkels te bewegen en moet ze oefenen om weer op haar hielen te gaan staan. Sinds begin mei, loopt Laetitia namelijk alleen nog maar op haar tenen, omdat de hypersensitiviteit aan de onderkant van haar voeten zodanig is verergerd, dat ze er niet meer op kan staan.
 
Daarnaast heeft Laetitia deze week haar eigen PRS-unit gekregen. Deze moet ze savonds bij thuiskomst aan haar lichaam aansluiten en kan ze daarmee haar lichaam in ruststand brengen na de zware NMR-behandelingen. Het zorgt ervoor dat het bloed weer goed terugstroomt naar alle plekken en dat ze geen extra zwelling krijgt. 
 
Op den duur kan ze ook met dit apparaat ervoor zorgen dat ze zelf haar pijn weer naar beneden kan brengen als ze last heeft van flares.
 
20200825_204845.jpg

Donderdag hebben we voor het eerst een graduation meegemaakt van patienten die hun doel hebben behaald en met het resultaat van 0 pijn hun behandeling afsluiten met het luiden van de bel en naar huis gaan!
Dat was echt geweldig om mee te maken. In de wachtkamer zijn alle patienten en alle behandelaren erbij en voelde je de sfeer en energie gewoon tijdens de graduation helemaal omhoog gaan. Ik werd natuurlijk emotioneel en weer als ik eraan terugdenk. Dit is wat ik ook voor Laetitia wil en waar we dit allemaal voor doen!
Grace was één van de patiënten die haar behandeling met het gewenste doel heeft afgerond en gaat pijnvrij naar huis! Dat was dus reden voor een afscheidsfeestje!
 
20200827_121141.jpg

Het is zo mooi om te zien hoe patiënten met CRPS van zoveel pijn ELKE dag naar een pijnvrij lichaam terugkeren en hoe ze elke week vooruitgang boeken. Ik kan niet wachten tot Laetitia haar omslag meemaakt.


Terug naar blog