Laetitia heeft haar eigen rolstoel

22-06-2020
Laetitia heeft haar eigen rolstoel Eindelijk heeft Laetitia haar eigen rolstoel binnen en kan ook zij weer even naar buiten.

De afgelopen weken zijn voor Laetitia heel zwaar geweest. Na een enorme verergering van de pijn in haar benen, heeft ze bijna 6 weken voornamelijk op bed en op de bank gelegen, omdat staan en lopen te pijnlijk is. Ze kan op dit moment slechts met behulp van haar krukken en ondersteuning een paar meter even naar de badkamer. Maar dat gaat heel moeizaam, omdat ze alleen op haar tenen kan steunen en dat ook heel pijnlijk is. En als zelfs dat niet lukt, gebruiken we de eetkamerstoel op wieltjes (gelukkig hebben we zo'n stoel).

Maar vorige week heeft ze gelukkig een eigen rolstoel gekregen en is deze maandag volledig op haar benodigdheden aangepast, zoals o.a. extra beensteun en bescherming. 
Dus nu deze gereed was voor gebruik, hebben we die kans gelijk benut en zijn we eindelijk voor het eerst weer echt even eruit geweest! 
Ze wilde graag naar het van Gogh museum en daar heeft ze enorm van genoten! Zo fijn om haar weer even te zien lachen en genieten.😍❤

#geluksmomentje #crps #crpswarrior #steunons #pijnvrij #tiener #vangoghmuseum #hope for Laetitia

 

Terug naar blog