Eerste behandelweek

10-08-2020
Eerste behandelweek Met alle drukte van de afgelopen weken, even een moment voor een update.

Op 4 augustus was het dan eindelijk zover... 
Na meer dan een half jaar hard strijden, alle lieve donaties, de lange reis en de verplichte quarantaine, kon Laetitia eindelijk die dag met haar behandeling bij de Spero Clinic starten en dat vond ze zo spannend dat ze heel de weg naar de kliniek misselijk was. Er hangt natuurlijk voor haar heel veel van deze behandeling af.

whatsapp-image-2020-08-19-at-05-13-20.jpeg

Maar gelukkig kreeg ze een heel warm welkom bij binnenkomst, iedereen wist al dat Laetitia zou komen en was enorm aardig. Ze heeft een heel team van behandelaren ontmoet en allemaal patiënten die ook met hun behandeling bezig zijn. Ze komen echt overal vandaan, Australië, Georgia, Canada...

De eerste week heeft Laetitia vooral allerlei onderzoeken en metingen gehad zoals o.a. een emg waarbij naar het functioneren van haar zenuwen werd gekeken. Voor het eerst kregen we zichtbaar hoe haar zenuwen op dit moment functioneren en dat haar pijn duidelijk enorm is. Wat een sterke meid is mijn meisje dat ze dit al drie jaar lang heeft doorstaan!

Naast de eerste onderzoeken, is er een kleine start gemaakt met een paar behandeltechnieken waaronder de Magnesphere resonance therapy. Dit is een enorme boog waarin je op een stoel moet plaatsnemen en er ringen van magnetische velden energie rondgaan en deze helpen de energie in je lichaam en het natuurlijk zenuwstelsel in balans te krijgen.

Al met al was het een enorm zware week, met alle indrukken, veel informatie en veel nieuwe gezichten. We waren met de eerste behandelweek dan ook wel blij dat deze maar drie dagen duurde.
whatsapp-image-2020-08-19-at-05-13-28.jpeg


Terug naar blog