Zesde behandelweek

13-09-2020
Zesde behandelweek Na een rustige week met maar één behandeling per dag, is het de afgelopen week een grote omslag geweest voor Laetitia.

Maandag was het Laborday in Amerika en dan is iedereen vrij. Dus na een lang weekend waarin Laetitia goed kon uitrusten en zich geestelijk kon voorbereiden op de nieuwe week was het spannend voor wat ging komen.
Deze week ging er voor Laetitia namelijk iets veranderen. Ze kreeg een nieuwe NMR-therapeut.
Bryce haar nieuwe NMR-therapeut, behandeld vaak de moeilijkere patienten die bijv. in een rolstoel zitten. Momenteel lijkt het ook dat Laetitia vastzit qua behandeling. Dus het was een spannend moment  met de overgang van behandelaar.

Deze week kreeg ze alle dagen aan het eind van de ochtend haar NMR-sessie. Dinsdag begon ze nog wel goed.
Het was enorm zwaar en pijnlijk. Ze moest op de tafel liggen en werden de plakkers aan haar benen en rug gekoppeld. Daarop moest ze haar benen en haar enkels en voeten in diverse bewegingen brengen.
Zoals ze dat noemen een cannonball...
Het was verschrikkelijk moeilijk om aan te zien. De tranen liepen over haar wangen vanwege de pijn terwijl ze haar benen moest bewegen. Daarnaast moest ze ook zittend oefeningen met haar voeten doen. 
Al met al een hele zware week voor Laetitia, maar ze heeft het alle dagen volgehouden.

videocapture_20200916-223014.jpg

Woensdag was het tijd om van haar nieuwe vriendin afscheid te nemen. Sarah één van de patienten hier, is geslaagd en gaat met 0 pijn naar huis! Geweldig nieuws en is zij in een paar weken tijd al de tweede persoon die we hier persoonlijk meemaken die pijnvrij naar huis gaat! 
We maken werkelijk de ene na de andere goede ervaring bij patienten mee. 
Nu is hopelijk snel de beurt aan Laetitia om ook een positieve vooruitgang en vermindering van pijn te mogen ervaren.

20200909_171117.jpg

Na deze zware week was het weekend voor Laetitia een weekend waarin ze weinig energie had vanwege de toegenomen pijn en heeft ze deze bijna zo als in bed doorgebracht en hoop ik dat ze maandag weer ietsje is aangesterkt voor de nieuwe week.
 

Terug naar blog