behandelweek veertien en vijftien

15-11-2020
behandelweek veertien en vijftien Laetitia is door dr. Katinka van der Merwe geinterviewd in verband mer de positieve veranderingen die we eindelijk beginnen te zien. Klik HIER om het interview te zien.

Het is superfijn om te zien dat er nu positieve veranderingen ontstaan en zijn we daar enorm blij mee, maar zoals je in de vorige blog hebt kunnen lezen, heeft Laetitia nog een lange weg te gaan en worden de flares momenteel enorm heftig en is haar pijn jammer genoeg nog niet verminderd. Gelukkig heeft Laetitia hele lieve meiden om zich heen binnen de kliniek, die het heel goed begrijpen en elkaar ook bijstaan tijdens slechte momenten.
 
20201102_130105.jpg

Verder houdt Laetitia zich momenteel aan een streng dieet, dat is opgezet na de allergietest voor voeding en neemt ze diverse supplementen om haar lichaam te reinigen van de schimmel. We zijn dus druk bezig om alle negatieve reacties uit haar lichaam te bannen.
Helaas hebben we deze week ook slecht bericht gekregen. Er is namelijk een nieuw bloedonderzoek gedaan om te kijken wat de huidige situatie is en daaruit blijkt dat ze nog steeds last heeft van infecties dus moet ze voorlopig nog doorgaan om haar lichaam schoon en sterk te krijgen. Dit verklaart wederom waarom de behandeling voor haar zo pijnlijk blijft en positieve vooruitgang langzaam gaat. Haar lichaam is tegen vanalles tegelijk aan het vechten en dat maakt het lastiger om positief op de behandeling te reageren.
Gelukkig zien we wel veranderingen in de zwelling in haar voeten en benen en zien we nu zelfs verschil in haar bovenbenen.
Daarnaast begint de verkleuring in haar benen ook af te nemen en wordt haar huidskleur steeds beter.

Momenteel werkt Laetitia keihard om haar benen sterker te maken en weer te kunnen staan, maar is dat o.a. door de hypersensitiviteit in haar onderbenen en voeten nog zeer pijnlijk en zwaar.
Maar.... Deze week heeft ze tijdens haar dagelijkse NMR-sessies, twee dagen achter elkaar de honderd gehaald! 
En daarbij presteerde ze het zelfs om 5 minuten lang oefeningen te doen, terwijl de sterkte op honderd stond!
Dit is dus supergoed en betekent dat ze sterker wordt.

Maar al met al, is het nu duidelijk dat Laetitia één van de ernstigere gevallen is qua CRPS.
Dit alles betekent dat de behandeling daarom helaas ook langer zal duren dan gepland.
Om ervoor te zorgen dat Laetitia de behandeling met goed resultaat kan afronden, zijn we op 14 november met een online veiling gestart om meer geld voor Laetitia d'r behandeling in te zamelen. 
 
20201108_113730_0000.png

We hopen dat jullie Laetitia de komende periode willen helpen en alle berichten van de veilingitems "openbaar" te delen op onze social media.
Hoe meer mensen het delen, hoe groter het bereik wordt en meer kans we maken op een succesvolle veiling.
Het delen van de berichten is een kleine moeite en kan je doen door slechts op de knop 'delen' te klikken. 

Wil je Laetitia meer helpen en heb jij een mooi item of weet je iemand die dat wilt doneren aan Hope for Laetitia? Mail ons een foto met een leuk tekstje, de waarde van het item en een startbod op hopeforlaetitia@gmail.com of stuur ons een berichtje via messenger of instagram!

Terug naar blog