Laetitia keihard aan het werk

17-04-2021
Laetitia keihard aan het werk Sinds drie weken zijn we weer terug in Arkansas van de zware reis naar North Carolina.

Helaas heeft de reis naar North Carolina zodanig zń tol geeist van Laetitia en heeft ze door de verschrikkelijke flares een tremor in haar rechterarm gekregen. Het goede nieuws is dat haar therapeute Tammy zegt dat het maar tijdelijk is en dat het vermoedelijk wegtrekt, zodra haar rug weer meer aansterkt en haar zenuwen minder onder spanning komen te staan.

De laatste drie weken is Laetitia dan ook keihard met haar nieuwe therapeute Tammy aan het werk en zien we positieve veranderingen. Ze heeft inmiddels weer meer kracht in haar armen opgebouwd, haar rug is weer meer aangesterkt waardoor ze gelukkig weer rechter kan zitten en kan ze haar handen weer iets beter strekken en gaan de nummers op de ARP weer omhoog.
Daarnaast is het fijn om te zien dat Laetitia weer iets meer het persoontje begint te worden dat ze was en ze ook af toe weer een beetje vrolijk is en soms een beetje kan lachen.
Zelfs het schoolwerk heeft ze de afgelopen periode weer een beetje kunnen oppakken en werkt ze naast haar behandeling ook hard om haar schooljaar met een goed resultaat te kunnen afronden. Ze heeft door de CRPS namelijk al één schooljaar moeten missen en hoopt dat ze dit schooljaar kan doorstromen naar VWO vier.
20210401_175405.jpg
In de kliniek heeft Laetitia nu meer leeftijdsgenootjes, omdat de afgelopen periode veel nieuwe kinderen met de behandeling zijn gestart. Dat is fijn en om naast alles ook iets leuks te doen, hebben we met pasen met alle kinderen een egghunt gedaan.
20210404_163222.jpg
Inmiddels hebben ook de armbandjes van Hope for Laetitia Amerikaanse bodem bereikt en hebben zelfs de behandelaren persoonlijk hun steentje bijgedragen om Laetitia te steunen. Iedereen juicht haar toe en wil niets liever dan Laetitia weer te zien lopen en haar pijnvrij zien!
20210418_072544.jpg
Tevens is afgelopen week Laetitia met de stichting Hope for Laetitia in de krant 'de Havenloods' verschenen.
Wij hopen dat dit helpt om meer geld voor Laetitia en haar behandeling te kunnen inzamelen.
Momenteel raakt het ingezamelde geld op en dat zou betekenen dat Laetitita de behandeling voortijdig zou moeten stoppen en zou moeten terugkeren naar huis. Dat zou verschrikkelijk zijn. Alle steun hebben we dus heel hard nodig.
Wil je het krantenartikel lezen, ga dan naar onze mediapagina.
img-20210408-wa0003-1.jpg
Laetitia wilt niets liever dan een pijnvrij leven en daarvoor heeft ze jouw hulp nodig!
We willen daarom aan jou vragen om Laetitia te helpen door alle berichten te delen, haar verhaal te vertellen en doneer.

 

Terug naar blog