OPROEP: Een veilige vlucht terug naar Nederland voor Laetitia

06-11-2021
OPROEP: Een veilige vlucht terug naar Nederland voor Laetitia

Lieve supporters van Hope for Laetitia, 

De afgelopen weken heeft Laetitia een laatste mogelijkheid gekregen en een andere behandeling geprobeerd hier in Amerika, die ook niet in Nederland verkrijgbaar is. Maar helaas....
Met een gevoel van verslagenheid en veel verdriet is afgelopen vrijdag in overleg met de arts besloten om de nieuwe behandeling van Laetitia te stoppen. Twee weken hebben we deze nieuwe behandeling geprobeerd, maar helaas tevergeefs. 

Ze blijkt een natural non-responder te zijn, zoals hij dat noemt, wat betekent dat zij niet op de werking van de  behandeling reageert en het dus geen effect op haar pijn heeft en zorgt voor pijnvermindering. Het enige positieve puntje is, (waar we wel heel erg bang voor waren) dat het gelukkig ook geen negatief effect op haar had.

De laatste dagen was een collega van de arts op het gebied van Neuropsychologie met specialisatie in CRPS erbij betrokken, die tijdens de hoofdbehandeling een tweede behandeling uitvoerde met een apparaat om te kijken of haar brein naar een rustigere fase kon worden teruggebracht, omdat bij CRPS het brein continue in de sympatische modus oftewel de fight and flight modus zit. Deze tweede behandeling bracht Laetitia inderdaad gelukkig naar een iets minder stressvolle modus, maar gaf ook toch niet het gewenste effect op de Calmare behandeling. 
Gelukkig gaan we met een klein beetje hoop weg, omdat beiden specialisten op afstand betrokken willen blijven bij de voortgang van Laetitia en planning voor toekomstige, verdere behandeling.
20211105_123928.jpg
Dit alles betekent dat Laetitia nu met spoed en in max een week tijd (het geld is op, dus haast is geboden), zo goed en veilig mogelijk naar huis/ Nederland moet terugkeren. Eindeijk was de flare van de reis naar Rhode Island afgelopen week bijna helemaal afgezakt en nu moet ze weer gaan vliegen!
Haar arts zegt dat het belangrijk is dat ze zo rustig en op een zo comfortabel mogelijke manier wordt vervoerd om verergering te voorkomen.
De reis gaat een grote belasting op haar zenuwstelsel zijn en kan haar symptomen ook weer verslechteren en hopelijk blijft het daar bij. 

Ik heb nogmaals getracht om via onze zorgverzekering VGZ/ ANWB Alarmcentrale hulp te krijgen en hen de ernst van de situatie geprobeerd uit te leggen, maar ze weigeren om mee te helpen. Ik heb verzocht/ gesmeekt of ze alsjeblieft met de vliegtickets wilden helpen, maar het bleef een NEE, omdat volgens hen Laetitia niet in een levensbedreigende situatie verkeert en we al langer dan 365 dagen uit Nederland zijn en daarom mijn aanvullende verzekering niet meer volledig geldig is. VGZ afd Buitenland zegt zelf dat het nog wel geldig is, maar het blijft een heen en weer spelletje en de tijd dringt.
Ze zeiden afgelopen week dat zelfs bij overlijden, ze niets zullen doen om te helpen!
Het is verschrikkelijk dat een zorgverzekeraar/ alarmcentrale gewoon niets doet in geval van nood!

De afgelopen dagen ben ik druk aan de slag gegaan en heb ik alle mogelijke vluchten bestudeert qua vliegtuig, stoel met ligoptie, de mogelijkheid dat ik direct naast Laetitia zit, reistijd, overstappen etc.  En we hebben voor Laetitia twee "veiligste en beste" vluchten gevonden Boston naar Nederland, met de reisduur van 6.35 uur in Business class, zodat Laetitia kan liggen tijdens de vlucht en waar ik direct naast haar zit, zodat ik haar continue en direct kan bijstaan, helpen en goed in de gaten kan houden.

Voor vertrek over een week, zijn de vliegtickets in totaal $15.171, maar dit kunnen we niet betalen. 
Ik heb diverse vliegtuigmaatschappijen benaderd en gevraagd of zij zouden kunnen/ willen helpen, maar zij helpen geen individuele gevallen. Ik heb nu voor een klein deel van de vliegtickets van de Amerikaanse organisatie die ons naar Rhode Island heeft gevlogen, hulp gekregen en moet ik nu nog $ 12.171 (ongeveer 10.750 euro) bij elkaar krijgen om deze tickets te kunnen kopen. 

Ik vecht hier voor het leven van mijn kind en om haar zo veilig mogelijk naar Nederland krijgen zonder dat haar conditie nog meer verergerd. Bij een te grote overbelasting van het zenuwstelsel bij CRPS, kunnen zelfs seizures het gevolg zijn!
Ik ben bang en vraag iedereen die dit leest om te helpen. Dat kan al met 5 euro...
Na alles wat Laetitia het afgelopen jaar heeft doorstaan, wil ze voor nu maar één ding en dat is naar huis en haar familie zien en haar lieve buddy hond "Lady".
Help Laetitia alsjeblieft met een veilige terugreis naar huis.

Doneer en deel alsjeblieft (OPENBAAR) onze oproep op social media.
Als je iemand weet die kan helpen, kom in actie en laat het ons weten via een email, bericht via facebook of via whatsapp.Terug naar blog